SkanskDansk
Forbryder-stat


Forbryder-stat


Tv2's teksttv oplyste følgende 24/4-09 (kl. 15.49) (S151):
"Du kan hemmeligholde CPR-data  Som TV 2 Nyhederne kunne fortælle i går, har Indenrigsministeriet solgt adgang til CPR-registeret til 775 virksomheder. Det betyder, at virksomhederne kan få adgang til din adresse, men det betyder ikke, at virksomhederne har adgang til dit CPR-nummer. Du kan hurtigt selv sørge for, at virksomheder som for eksempel Scientology og inkassokontoret, der er på listen, ikke har adgang til dine personlinge data via CPR-registeret. Det sker ved at kontakte borgerservice i din bopælskommune, oplyser CPR-registeret til nyhederne.tv2.dk".

Tv2's teksttv oplyste følgende 28/4-09 (kl. 11.46) (S139):
"Beskyttelse af CPR-data i kun 1 år  Hvis du ikke ønsker, at virksomheder har adgang til din adresse via CPR-registeret, kan du via din kommune få navne- og adressebeskyttelse, men beskyttelsen gælder kun i ét år. Derfor skal du selv sørge for at få perioden forlænget. Selv om du har navne- og adressebeskyttelse har offentlige virksomheder og en række kreditorer dog stadig adgang til oplysningerne. Tv 2 nyhederne kunne i sidste uge fortælle, at staten har solgt adgang til CPR-registeret til 775 virksomheder, herunder Scientology."

Forbryderstaten "Danmark" udvider således sin statskriminalitet under førerskab af især den topartiregering, der har huseret i landet siden 2001.

For år tilbage gennemførte det tyske parti en personnummer registrering (et CPR register) over fangerne i landet ("borgerne"). Det skete - som man dengang sagde - af "praktiske grunde".

Denne praktik er så, viser det sig nu, blevet udvidet til, at forbryderstaten "Danmark" via Indenrigsministeriet "sælger" disse fortrolige CPR oplysninger til højst bydende på det private pengemarked.

Indenrigsministeriet er jo som bekendt et produkt af det diktatur, som hærgede landet fra 1660 til 1849 - og for så vidt allerede fra 1448 og såmænd tillige langt ind i 1900-årene. Det kaldtes tidligere eufemistisk for "enevælden", "enevoldsmagten" o.l.

Det var imidlertid kun på overfladen, dette diktatur blev afskaffet i 1849, idet det overvintrede den "demokratiske parentes" mellem 1849 og 1972. Herefter genvandt det gradvist fordums magt og udøver nu denne nærmest hæmningsløst.

Dette sker gennem de såkaldte "ministerier" og disses "juridiske" stab ("embedsværket"), der via EUizme-absolutismen har fået en række antidemokratiske midler i hænde.

"Politikerne" i det folkefjendske folketing er enten for apatiske, for afhængige af deres høje lønninger og fede privilegier eller bare ude af stand til at stille noget op mod denne mørke magt.

Derfor holder de deres kæft. Hvis de tier stille længe nok, kan sådanne medløberiske "politikere" så måske endog blive indstillet til en af enevoldsmagtens "ordener" eller udvalgt til et underlødigt underholdnings- eller debatprogram på en af de klonede, statslige tv-kanaler, der finansieres via tvangslicenser.

Deres stilling sætter de dog under ingen omstændigheder ind på at bremse disse ministerielle galninge, der modtager deres ordrer fra udenlandsk magt.


Statskuppet i Danmark 24. april 2008

Læs videre her og her.

Fra Hiroshima til Fukushima, her.

Om navngivningen af en færge mellem Bornholm og Skåne, her.

EUizmens diktatur, her.

Statskupmagere, her, her.

Skamløse megakriminelle, her.

Malmø: En by i opløsning:
diagnose 2012, her,
diagnose 2010, her.

Om de europafremmede Eu-importerede "nyeuropæere", her.

Skånsk sprog, her.

Skåneflag og fodbold, her.

Powered by CMSimple